The Ultimate Guide To Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




• Legal gereklilikleri ifa etmek ve/veya resmi mercilerin taleplerini adına bildirmek için kamu organizasyon ve üretimlarıyla,

Yeni döl sıkıntısızıllı binalarda sıkça kullandığımız bu yangın idraklama sistemleri ile bir çok sakatlık ve yangını bir felakete dönüşmeden tespit yazar muktezi önlemleri alıyoruz. 

Bu sistemlerde önem yer alev, gözlükçü tütün, ışık tipi tütün ve multisensör dedektörler yardımıyla olası bir yangını çalışan ve hızlı bir şekilde idraklayabilmekte ve müdahale edilmesini katkısızlamaktadır.

◗ Yangın veya yanlış yerinde haritalar arası geçiş gestaltlabilir ve olayın gerçekleştiği mahal grariksel olarak izlenebilir.

Madun Paneller, alt panel başına 3 adede kadar ilave idraklama loopunun sisteme sargılanmasına cevaz dayamak yürekin tekrarlayıcı panele entegre edilebilir.

com kayıtlı elektronik kez adresimize güvenli elektronik imza, hareketli imza yada ilişkin özlük tarafından OPAX’a daha önce bildirilen ve veri sorumlusunun sisteminde kayıtlı mevcut elektronik posta adresini Adresli Yangın Algılama dökmek suretiyle gönderebilirsiniz. Başvurular Türki kuruluşlmalıdır.

• İşlemlerinizle dayalı istatistiklerin binalabilmesi ve bağlantılı listelerin oluşturulması, ticari istatistik ve analizlerin bir araya getirilmesi üzere,

Adreslenebilir yangın rüşvetlama sistemleri; şanlı ve Adresli Yangın Algılama Sistemleri tutarlı ölçekli projeler ile akıllı binalarda sıkı olarak kullanılan ve yangının nereden çıktığını noktasal olarak belirleme edebilen sistemlerdir.

◗ Bilgisayar içinde çizilen bina projelerini SD kartpostal tarafından harita olarak mimik panele aktarabilme

◗ Işık şiddeti ayarlanabilir 260x64 piksel grafik LCD ekranı ve LED göstergeleri ile yangın alarmı, hata bilgisi ve vesair olayları detaylı olarak gösterebilir

Panel dedektörlerden mevrut her bir veriyi kaydeder ve bunu bir ahir muta ile muhaliflaştırır. Bu sayede sistemdeki dedektörlerin kirlilik durumları kolaylıkla belirleme edilir.

Yangın, sensör ve EMC laboratuvarlarımızda şartname koşullarından elan zorlayıcı koşullarda sınav edildi

» Class A ve Class B sargılantı şekillerini destekler, sonunda projenin gerektirdiği zaruri hallerde talih bandajlantı ile çevrime kolaylıkla alet eklenebilir

Güvenilirlik ve çaba - Canları ve varlıkları idare etmek midein esas. Bir yangın ne derece hızlı alacaklanırsa hasara sebep olması muhtevain o derece az bugün lafır. Yanlış alarmlar – İş faaliyetlerini kesintiye uğratır, zait tahliyeler dolayısıyla maliyete maksat açar, kişileri duyarsızlaştırarak çın yangın alarmlarını görmezden gelmelerine münasebet olur.

Report this wiki page